Event

‘Ervaringwijzer’ op Festival der Verantwoording

Piet Mondriaanplein 61 , Amersfoort (Kaart)

maandag 04 december 2017
10:00 - 16:00

Kom met ideeën. Maak ze waar.
 

Over dit event

Met meer dan dertig verschillende workshops en gesprekken levert het Festival der Verantwoording op 4 december een actueel en belangrijk inzicht in de transformatie van het Sociaal Domein. De meeste workshops en dialogen zijn nu geregeld, kijk op de website voor het prachtige aanbod.

Initiate is aanwezig met de presentatie van de challenge Ervaringwijzer. Elders op deze site is daarover onder andere het volgende te lezen:

Uit ervaringen met het cliëntervaringsonderzoek tot nu toe en feedback van zorgaanbieders komt naar voren dat de huidige werkwijze – een jaarlijkse enquête – voor verbetering vatbaar is. Dit zowel vanuit het perspectief van de vraagsteller als diegene die gevraagd is te reageren. Beiden hebben er dus onvoldoende aan.
Het idee is nu oom een eenvoudige, korte vragenlijst te ontwikkelen in de vorm van een web-applicatie. Deze kan dan 24/7 beschikbaar zijn en worden afgenomen. De digitale vragenlijst kan bijvoorbeeld op een tablet worden voorgelegd aan cliënten. Of deze kan naar cliënten worden gemaild. De vragen kunnen zo nodig worden aangepast aan doelgroepen of de behoefte van zorgaanbieder/gemeente. De uitkomsten zijn beschikbaar voor zorgaanbieder en gemeente, waarmee ook het nut en bruikbaarheid toenemen.

Lees hier meer over de Ervaringwijzer. En tot ziens op 4 december!

 

 

Datum & locatie

Piet Mondriaanplein 61 , Amersfoort
maandag 04 december 2017 , 10:00 - 16:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *