Nieuws

Sfeerimpressie Initiate op Dutch Design Week

Initiate
Geschreven op 1 november 2017

Van 21 oktober tot en met zondag 29 oktober was Initiate te vinden op de Dutch Design Week, Klokgebouw Hal 4, stand 4.27. We presenteerden de drie challenges die in het afgelopen jaar zijn opgepakt door de initiatiefnemers van die challenges en speciaal geselecteerde designers. Daarover leest u meer hier en hier. Als terugblik, hier een kleine sfeerimpressie.

Stand 4.27 in het Klokgebouw

Van links naar rechts: Marjolein Postma (project GO!), Rhys Duindam (designer voor ‘Challenge Accepted’), Hannah van Luttervelt designer voor ‘Lijnen verbinden’), Marleen van Bergeijk (designer voor ‘Challenge Accepted’) en Shaun Figaro (initiatiefnemer van ‘Stack je money’).

Marleen van Bergeijk pitcht ‘Challenge Accepted’ voor een delegatie van de Tweede Kamer.

Shaun Figaro brengt zijn challenge Stack je Money met verve aan de man/vrouw.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *